Somers Middle School

  

2014-2015 SMS Bell Schedule

 

8:12 First Bell
8:15-8:30 Homeroom 15 minutes
8:30-9:16 1st Period 46 minutes
9:19-10:05 2nd Period 46 minutes
10:05-10:12 Nutrition Break 7 minutes
10:15-11:01 3rd Period 46 minutes
11:04-11:50 4th Period 46 minutes
11:50-12:25 Lunch 35 minutes
12:28-1:14 5th Period 46 minutes
1:17-2:52 7th Period 46 minutes
2:55-3:25 PACE/SSR 30 minutes