Somers Middle School

2012-2013 Bell Schedule

 
8:25-8:35            Homeroom                  10 minutes

8:35-9:20            First Period                 45 minutes

9:23-10:08          Second Period            45 minutes

10:08-10:15        Nutrition Break           7 minutes

10:18-11:03        Third Period                45 minutes

11:06-11:51        Fourth Period              45 minutes

11:51-12:26        Lunch                          35 minutes

12:29-1:14          Fifth Period                 45 minutes

1:17-2:02            Sixth Period                45 minutes

2:05-2:50            Seventh Period            45 minutes

2:53-3:25            PACE                          32 minutes

 

Early Release

8:25-8:31 Homeroom

8:31-9:06 1st Period

9:09-9:44 2nd Period

9:47-10:22 3rd Period

10:25-11:00 4th Period

11:03-11:38 5th Period

11:38-12:14 Lunch

12:27-12:52 6th Period

12:55-1:25 7th Period